Видалення облікового запису NextCRM
Обліковий запис у NextCRM належить компанії (робочому простору), яка його створила. Тому видалення залежить від того, ким Ви є в системі.
Якщо Ви співробітник компанії
Попросіть власника або адміністратора Вашого робочого простору видалити Ваш обліковий запис у розділі Налаштування → Ролі та користувачі. Після цього вхід у веб-версію та мобільний застосунок буде неможливим, а Ваші персональні дані (ім'я, електронна пошта, телефон) будуть видалені протягом 30 днів.
Якщо Ви власник компанії
Надішліть запит на видалення робочого простору разом з усіма даними з електронної пошти, на яку зареєстровано обліковий запис, на адресу info@nextcrm.com.ua. У листі вкажіть домен робочого простору (наприклад, mycompany.nextcrm.me). Ми підтвердимо запит листом-відповіддю і видалимо робочий простір, облікові записи всіх користувачів та дані протягом 30 днів.
Що видаляється
- обліковий запис і персональні дані користувача (ім'я, електронна пошта, телефон, токени пристроїв для сповіщень);
- для власника — увесь робочий простір: замовлення, клієнти, товари, повідомлення, файли;
- локальна копія даних на телефоні чи планшеті видаляється разом із застосунком.
Дані, які ми зобов'язані зберігати за законодавством (наприклад, фінансові документи), зберігаються протягом встановленого законом строку і не використовуються для інших цілей.
Мобільний застосунок
Видалення облікового запису з мобільного застосунку відбувається так само: через адміністратора Вашої компанії або запитом на пошту вище. Просте видалення застосунку з пристрою стирає локальні дані, але не обліковий запис.
Питання щодо персональних даних — Політика конфіденційності. English version: Data Deletion Instructions.